OUR BLOG

24 Οκτ 2022
Tasos_Triantafyllou_Photography_Domniki_Papadopoulou_04

Γυμνό Εκτός Στούντιο σε Εξωτερικό Χώρο

Η φωτογράφιση γυμνού εκτός στούντιο είναι πειρασμός για το καλλιτέχνη.

Γεια και χαρά μετά από πάρα πολύ καιρό. Λίγο οι υποχρεώσεις, λίγο η απορρόφηση στα Social (κυρίως Instagram, θα με βρεις εδώ) μας απομάκρυναν.
Γενικά η φωτογράφιση γυμνού, τα sensual, τα boudoir concept είναι από τα αγαπημένα μου και αυτά που κλέβουν τα προσωπικά project και τον ελευθερο χρόνου μου. Αφίερωνω πολλές ώρες σε αυτό που αγαπώ και χαίρομαι ιδιατερά όταν έχουν και την ανάλογη δική σας ανταπόκριση.

Με την Δομνίκη και το Κώστα (έτερος Καππαδόκης) έχουμε βγάλει πολλά κόνσεπτ και η χημεία μας έχει ταιριάξει μοναδικά και οι αιτήσεις για κάτι τόσο ευαίσθητο ώστε να βγει κάτι καλό ήταν δεδομένη. Ότι θα πάρουμε εικονάρες είναι δεδομένο! Το ξέρουμε.
Αφού χοντρικά βρήκαμε τι θέλουμε να βγάλουμε, βρήκαμε τον κοινό χρόνο που χρειάζεται για κάτι τέτοιο και το μόνο που “έλλειπε” ήταν ένα ασφαλές location.
Πίστευα ότι θα ήταν πολύ εύκολο αλλά……..παίδες είναι το πιο δύσκολο να βρεις την τοποθεσία όπως την θέλεις χωρίς να πρέπει να κάνεις ημερήσια εκδρομή! Τα προαπαιτούμενα: Να είναι στο μισάωρο από την πόλη (20-30 χιλιόμετρα), ως παραλία να έχει ελεγχόμενες προσβάσεις, να μην έχει καθόλου κόσμο (εξυπακούεται ότι πήγαμε καθημερινή), ο ήλιος να μην κρύβεται από κανένα βουνό ή βράχο, να είναι καθαρή η θάλασσα, να μην μας βγει η ψυχή να κουβαλήσουμε τον εξοπλισμό και τα ρούχα (ναι, είχαμε και ρούχα 🙂 )
Μετά από πολλές βόλτες και ιδιαίτερη παρατήρηση για καμία βδομάδα ……..δεν βρήκαμε τίποτα. Ο Κώστας όμως ως παλαιότερος είχε στην άκρη του μυαλού μια τοποθεσία εναλλακτική αν και με συμβιβασμούς σε αυτό που θέλαμε…… Αλλά σούπερ.

Τριπόδια, ρεφλεκτερ, φλάς, μηχανές , καφέδες και νερά και φύγαμε.

Ένα πολύ μικρό δείγμα από αυτά που φωτογραφίσαμε εκείνη την ημέρα.

Αυτά.
Έτσι σπαταλάμε τον ελεύθερο χρόνο μας δημιουργώντας όμορφες εικόνες. Το γυμνό δεν είναι πορνό και σε καμία περίπτωση δεν το αντιμετωπίζουμε έτσι. Αν πιστεύεις κάτι άλλο είσαι απλά σε ΛΑΘΟΣ site.
Περιμένω κάτω στα σχόλια δυό λόγια από εσένα τον θεατή για αυτό μας το εγχείρημα.

Comments

comments

tasos30fullou

Γεννήθηκα τον Φλεβάρη του 72 στην Θεσσαλονίκη, όπου εργάζομαι και ζω μέχρι σήμερα. Η ενασχόληση μου με την φωτογραφία ξεκίνησε από πολύ μικρός και ευχαριστώ τον πατέρα μου για αυτό. Στο Γυμνάσιο απέκτησα την πρώτη μου φωτογραφική και έτσι ξεκίνησαν όλα. Ασχολούμαι με την φωτογραφία από 1991.

2 comments

  1. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! 🤘🏻

    Απάντηση

Write a Reply or Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.