OUR BLOG

15 Απρ 2021
wirestock.io_06

Εικόνες Προς Πώληση – Image Stock Gallery

Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να ασχολείται έστω και λίγο με τη την φωτογραφία και να μην έχει “ανεβάσει” μερικές εικόνες σε γκαλερί προς πώληση. Δεν το λέω με καυστικό τρόπο! Το ίδιο κάνω και εγώ. Οι περισσότεροι που τραβάμε εικόνες, πέραν από ανάθεση δουλειάς, θέλουμε να δούμε και λίγο “πόσο μετράν” οι εικόνες μας. Θα μου πεις καλά περιμένεις από άλλους να δεις εάν οι εικόνες σου είναι καλές. ΝΑΙ! Θα σας πω εάν τεράστιο μυστικό. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το κάνω “like” (ή οτιδήποτε άλλο) σε μια εικόνα, από το βγάζω την πιστωτική μου κάρτα, την χρεώνω έστω και 0,01 σεντς για να κατεβάσω μια εικόνα νόμιμα. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.

Πολύ γνωστές σελίδες που διοργανώνουν διαγωνισμούς θεματικούς και ψηφίζουν οι χρήστες των σελίδων είναι: Photocrowd, Gurushots, Pixoto και αρκετά ακόμη που δεν θα θυμάμαι. Το κάθε ένα από αυτά έχει τα θετικά του. Μπορείτε “να  μετρήστε τις δυνάμεις” και εσείς προσθέτοντας τις εικόνες σας. Έχει ενδιαφέρον!

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και σελίδες οπού μπορείς να ανεβάζεις τις εικόνες σου προς πώληση. Άκρως ανταγωνιστικό μια και έχεις να κάνεις με πολλούς καλούς επαγγελματίες από όλο τον κόσμο με πραγματικά απίθανες εικόνες. Προσωπικά είχα ανεβασμένες εικόνες μέχρι πρότινος σε Αlamy, Shutterstock και Redbubble. Μονό στα 2 τελευταία είχα κάποιες πωλήσεις και αυτές αυτό που λέμε ψιλολόγια. Μόνο μια φορά πήραμε παραπάνω χρήματα όταν κάποιος επέλεξε μια εικόνα μου με τον Λευκό Πύργο να την τυπώσει σε 100 X 70 σε καμβά τελαρωμένο. Το Shutterstock ειδικά (όπως και τα άλλα) αποφάσισαν κάποια στιγμή να κάνουν ένα “πετσόκομμα” στα ποσοστά που έδινάν και εκεί δυσαρεστήθηκαν πολλοί χρήστες και κατέβασαν εικόνες τους………και μετά παγωνιά…..

Πριν κανένα χρόνο βρήκα κάτι ενδιαφέρον. Ανακάλυψα μια καινούργια σελίδα που μπορείς να ανεβάζεις εικόνες. Η σελίδα λέγεται Wirestock
Αυτό που άρεσε σε εμένα και σας το προτείνω:
– Μπορούμε να ανεβάσουμε εικόνες από 4 έως 45 mb

wirestock.io_01
– Ανεβάζεις μια εικόνα και τίτλους, περιγραφές, και λέξεις κλειδιά τα αφήνεις “κενό” και τα συμπληρώνουν εκείνοι. Φυσικά εάν δεν ενεργοποιήσεις το Easy Submission μπορείς να βάλεις  εσύ τα στοιχειά που θέλεις

wirestock.io_02
– Μπορείς να επιλέξεις και σε ποιες ακόμη σελίδες θα ανέβει η εικόνα σου και είναι πολλές οι σελίδες με διάφορα ποσοστά κέρδους στην κάθε μια από αυτές.

wirestock.io_03

– Πληρώνουν στις 2 και 4 κάθε μήνα ανεξάρτητου ποσού που έχεις να λαμβάνεις.

wirestock.io_04

– Πληρώνουν μέσω Paypal.

– Μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή που πωλήθηκαν οι εικόνες σου και σε τι ποσό ή κάθε μια.

wirestock.io_05

 

Αυτά τα ολίγα. Αξίζει να ανεβάσει κάποιος μερικές εικόνες. Μην ξεχνάς οτι στο Facebook και στο Instagram ότι ανεβάζεις μπορεί κάποιος να το πάρει και να το χρησιμοποιεί……δεν κερδίζεις τίποτα πέραν από κάποια like  φίλων. Εδώ τουλάχιστον υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσεις και κάποια χρήματα.
Κάνε μια εγγραφή στο παρακάτω link  https://wirestock.io
Ναι είναι affilied! H υπηρεσία μου δίνει την ευκαιρία να την προτείνω σε φίλους και γνωστούς και εάν υπάρχει κάποια πώληση να με ανταμείψει με μερικά cents για όλο αυτό. Φυσικά το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ.

Ελπίζω να βρήκες ενδιαφέρον αυτό το άρθρο και να το μοιράσεις σε δικούς σου φίλους. Θα χαρώ να απαντήσω στα σχόλια σας

Comments

comments

tasos30fullou

Γεννήθηκα τον Φλεβάρη του 72 στην Θεσσαλονίκη, όπου εργάζομαι και ζω μέχρι σήμερα. Η ενασχόληση μου με την φωτογραφία ξεκίνησε από πολύ μικρός και ευχαριστώ τον πατέρα μου για αυτό. Στο Γυμνάσιο απέκτησα την πρώτη μου φωτογραφική και έτσι ξεκίνησαν όλα. Ασχολούμαι με την φωτογραφία από 1991.

Write a Reply or Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.